XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur du skapar din egen Aerobics Dans


Från vatten aerobics till steg aerobics att glida aerobics, det finns ingen brist på variationer. Den typ av musik varierar också lika mycket, från salsa till land linje dans. Men någon måste undervisa alla dessa olika typer av aerobics. Om du är att någon, eller om du bara vill göra din egen at-home aerobics dans, välja en låt och få flytta för att få dansa i ingen tid alls.

Instruktioner

1 Välj en låt som är gjord speciellt för aerobics. Låten bör ha mellan 130 och 160 slag per minut.

2 Skriv ner fyra drag som hör ihop. Utför varje drag för åtta punkter, som kommer till totalt 32.

3 Upprepa dessa fyra drag, den här gången börjar med det motsatta benet. Hela dansen se till att utjämna alla rörelser så att höger och vänster sida utföra samma mängd arbete.

4 Skriv ner ytterligare fyra drag som hör ihop. Utför varje drag för åtta räknas. Fortsätt skriva ner uppsättningar av fyra drag, var och en med åtta punkter, tills du är nöjd med dansen.

5 Utför grundläggande drag betwen mer komplicerade sådana, såsom Marsch och knä hissar. Detta kommer att bidra till att förhindra dig och dina elever, från att bli förvirrad.

6 Bryt ner dansen när du lär det. Börja med små grupper av rörelser och långsamt lägga till ytterligare uppsättningar efter eleverna plocka upp dem. Se till att ge dina elever enklare och mer komplexa alternativ för att tillgodose alla kunskapsnivåer.

7 Cue dina elever innan vi går vidare till en ny rörelse. Detta kommer att hjälpa dem att hålla jämna steg med dig.

Tips

  • Värm upp i fem till tio minuter innan aerob dans, och svalna i fem till tio minuter efteråt.