XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kalorier förlorade under Yoga Booty Ballet

Yoga Booty Ballet är en övning som kombinerar dans och yoga flyttas för att skapa magert och långa muskler. Yoga Bytebalett Classic är en uppsättning av tre DVD-skivor som används i kombination med gudinnan Guide, Beachbody Squishy Ball, och 7 Dag Rapid Resultat Diet.

Yoga Booty Ballet, Ab och Butt Makeover är en serie av fem DVDs använder dans, yoga och stärka tekniker för att tona rumpan och abs.

kalorier

Antalet kalorier bränns under en aktivitet beror på flera faktorer, bland annat kön, ålder, fysisk kondition och vikt. Varje person kommer att bränna ett annat belopp beroende på hennes kropp och hur mycket arbete. Fysisk aktivitet ökar också kroppens basala ämnesomsättning, så utöver de brända kalorier under aktiviteten, kommer kroppen att bränna extra kalorier under dagen. Online räknare och telefon apps finns som kommer faktor i din vikt, typ av träning och tid att göra arbetet med att ge dig en grov uppskattning av antalet kalorier du bränner.

Klassisk

Snabbstart DVD är en 10 minuters träning med grundläggande drag, liknar skonsamma aerobics eller dans, bränner cirka 65 kalorier om du väger 150 lbs., Enligt Hälsoläget nätet kalori kalkylator. Totalt Toning Grunderna är en 45 minuter lång video som omfattar förstärkning och skulptera rör sig med dans och kommer att bränna cirka 300 kalorier vid samma vikt. Advanced Abs och Booty DVD är 60 minuter danssteg inriktade på abs och rumpa och kommer att bränna cirka 400 kalorier vid samma vikt.

Ab och Butt Makeover

Ljuset och Easy DVD är en 40 minuters nybörjare DVD med ljus cardio och enkla yoga rörelser och kommer att bränna cirka 270 kalorier. Cardio Cabaret DVD är ett snabbt tempo cardio dans DVD som varar i 35 minuter bränner cirka 280 kalorier. Go-Go DVD använder balett flyttar för att skulptera benen, höfter och rumpa i en 40 minuters träning bränner cirka 275 kalorier. 35 minuters Body Sculpting DVD använder motstånd för att ge en total kropp toning träning bränner cirka 200 kalorier. 40 minuters Latin Flavor DVD, bränna cirka 275 kalorier, erbjuder en latinsk baserad dans träning inriktad på att tona och stärka abs och bli av kärlek handtag. Dessa kalori uppskattningar är baserade på en vikt på 150 lbs.