XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Gun underhåll är viktigt för skjutvapen för att arbeta på sin optimala prestanda. Rost och rost gropar, om den inte avlägsnas, kan bygga upp och förstöra riktigheten i vapnet eller skapa risker vid eldning. Korrekt rengöring din pistol tunn inifrån och ut-jämna mellanrum kommer att hjälpa dig att undvika sådana problem. En rostig yta är också ful, och gör vapnet verkar dåligt underhållna, och kan förstöra det totala värdet om du vill byta eller sälja vapen. Ta bort rost bildar fat ditt vapen är inte svårt om du har en lämplig pistolrengöringssats.

Instruktioner

1 Lasta vapen helt. Ta tidningen i förekommande fall, då visuellt inspektera kammaren för att säkerställa att inga levande ammunition finns i vapnet.

2 Titta ner hålet för att kontrollera korrosion och rost gropar. Om cylindern har en hel del rost, avlägsna cylindern helt, sedan spraya den tunn inifrån och ut-med CLP. Placera cylindern i en plastpåse för att låta pipan blöt. Låt det dra i ungefär en vecka för att lossa rost.

3 Belägga metallpenselspetsen av ett hål kolven med några droppar av CLP, sedan kasta pipan, från mottagarsidan till nospartiet, in och ut så länge som det tar att ta bort rost.

4 Byt ut metallpenselspetsen med en trasa-polerings spets på hålet kolven. Belägga spetsen med CLP, som därefter faller borrningen igen på samma sätt som med metallspets. Detta tar bort rost och skräp lossnat av metallspets. Skölj spetsen av och torka ordentligt, sedan återanvända CLP och störta hålet tills inga rester kvar på penselspetsen.

5 Täck utsidan av cylindern med CLP, och använda en mjuk konsistens stålullskudde att avlägsna rostiga områden längs med pipan. Observera att du måste använda extremt lätt tryck när du använder stålull för att undvika repor i mål. Om du inte känner sig bekväma med stålull, använd en nylonborst pistolrengöringsborste. Borsten kan användas med hårt tryck, även om det kommer att ta längre tid att ta bort rost.

Tips

  • Försök aldrig underhåll på ett laddat vapen.