XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Dermabond är ett lim alternativ till suturer för reparation av skärsår, sår och snitt. Den har en antimikrobiell egenskap som gör det möjligt för området för att läka så effektivt som suturer utan användning av nålar. Detta lim har också visat sig lämna mindre märkbara ärr än de traditionella "spår" som ofta är kvar av suturer eller häftklamrar. Dermabond tar nästan halva tiden att tillämpa än andra alternativ. Borttagning av limmet är smärtfri och kräver inte en uppföljning besök sjukvårdspersonal.

Instruktioner

1 Torka bort överflödigt eller oavsiktliga applikationer omedelbart med en torr torka. Om torkas innan ansöknings torkar, kommer produkten inte fastna på huden och kan tas bort snabbt.

2 Använd någon typ av petroleumbaserade produkter såsom Neosporin och gnugga den på det område där limmet måste tas bort. Salvan kommer att bryta ner produkten och gör det möjligt att lossna från huden.

3 Dermabond ska börja peeling efter 5-10 dagar på egen hand och bör inte dras från huden för att undvika rivning öppna såret. Varma dusch eller bad kommer också påskynda skalningsprocessen om denna spontana peeling inte inträffar.

Tips

  • Inte dra Dermabond från huden eftersom det kan slita huden och öppna såret.