XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man justerar ett bälte en Weslo löpband


Löpning är ett bra sätt att komma i form eftersom den använder många muskelgrupper på löparens kropp i processen. Ibland väder, plats eller tidsbrist inte tillåter utomhus löpning, så löpband är ett bekvämt alternativ. Weslo löpband är en av de många alternativ för sportutrustning, och oftast kommer enheten att köras ganska effektivt utan reparation eller service. Men ibland behöver bandet justeras för säkrare och effektivare träning. Lyckligtvis, dra åt bältet på löpbandet tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Ta ur säkerhetsnyckeln från weslo löpband och dra den elektriska sladden ur vägguttaget. Skada kan uppstå om löpbandet startar medan du justerar bältet.

2 Leta justeringsbultarna rullen i den bakre delen av bandenheten. Hitta insexnyckel som medföljde löpband eller hitta en vanlig insexnyckel som passar i justering rullen.

3 Sätt insexnyckeln i skruvarna justeringsrulle. Rotera bulten ett kvarts varv i moturs riktning om man försöker att dra åt bältet eller i en medurs riktning om remmen behöver lossas en bit.

4 Ta löpbandet med handen och försöker dra bort den från gång plattform 2 till 3 inches. Om du inte kan dra bältet upp så här långt, måste du lossa bältet eftersom du har för hårt det. Om du kan lyfta det mer än 3 inches, kan du dra åt bältet bara lite mer för att förhindra glidning.

5 Anslut strömsladden till eluttaget, sätt strömbrytaren och uppstart löpbandet. Låt den gå av sig själv under några minuter för att se bandet är vid en lämplig täthet nivå. Steg på bandet vid en låg hastighet för att testa den efter några minuter har gått. Om bandet glider eller verkar lös, dra ur vägguttaget och starta processen igen tills du är nöjd med spänning av bandet.