XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lumpy, gropiga lår är inte vad du vill se när det börjar bli dags att få din sommar garderob av lagring. Celluliter kan göra du vill stanna inne eller bära byxor hela sommaren snarare än exponera din keso ben. Det behöver inte vara så. Även om du inte kan eliminera celluliter helt kan du minska dess utseende och känner sig mer säker i dina sommarkläder. Använd tipsen nedan som visar dig hur man kan bli av låret celluliter och vara på väg till den sommaren part i stil.

Instruktioner

1 Komma igång förr snarare än senare. Nyckeln, enligt hälsa och fitness entusiasten Sharon Bell för Self tillväxt du behöver för att starta program så tidigt, vid de första tecknen på celluliter. Välj en kurs och hålla fast vid det för att se resultat. Om du behöver att behöva smal upp för att få dessa lår ser bättre. Om du skjuter få låren fast du ger celluliter mer utrymme att expandera.

Välj övningar som du kommer att njuta av eller att man kan göra med en partner för att hålla dig motiverad. Walking är en utmärkt övning för benen. Ta ditt barn eller make och gå för eftermiddagen promenader. När du bygger upp styrka och tolerans expandera dessa promenader till längre och kära eller ens jogga. Snart kommer du att se låren börjar smal upp och utseendet på celluliter minska. Det viktiga är att starta tidigt innan celluliter tar över. (Se Resurser för Link)

2 Do lår särskilda övningar. Redaktörer och författare på förebyggande Magazine sätta ihop en serie övningar som riktar låren. Genom uppstramande låren du hjälpa till att minska uppkomsten av celluliter och samtidigt få vackert fit ben.
Först arbeta på de inre lår med den sittande kudde squeeze. Sitt på en stol med fötterna ut framför dig platt på marken. Med hjälp av en kudde placerad mellan låren pressa tätt under en minut. Upprepa detta tio till femton gånger sedan gå vidare till sittande benlyft.

Medan han fortfarande sitter i stolen med fötterna på marken, hålla fast sätet på stolen med händerna och lyft ett ben upp till en rakt läge. Håll i 30 sekunder och sedan långsamt lägre. Upprepa 10 gånger och sedan växla ben. (Se Resurser för Link)

3 Drick mycket vatten och undvika natrium. Inches Aweigh, en webbplats för hälsa och fitness, erbjuder flera tips om att bli av med celluliter, inklusive att hålla kroppen hydrerad och undvika natrium som orsakar vätskeansamling. Sluta dricka koffein. Tillsammans med natrium det gör du behålla vätska som främjar celluliter tillväxt. (Se Resurser för Link)

Celluliter behöver inte förstöra ditt utseende. Börja ett träningsprogram inriktad på låren så fort du märker celluliter. Titta på din natriumintaget och få mycket vätska. Du kan minska uppkomsten av celluliter även om du inte kan bli av med det helt.