XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man blir en bra Rugby Center Player


Rugby centra är uppdelade i två positioner, insidan centrum och utanför centrum. Båda spelarna är ansvariga för att göra pauser och ger en länk mellan scrum och flyga halvor och yttrar. Centrumen är vanligtvis de största aktörerna i "ryggen" (inte scrum) i enheterna. Att vara en bra center kräver att du förbättra dina kunskaper i vissa områden.

Instruktioner

1 Öva din bortgång. Att vara en länk mellan farten halv och scrum halv som distribuerar när bollen kommer ut ur scrum till innrar, som är typiskt de snabbaste spelarna i laget, kräver att du har goda passningsskicklighet. Du bör kunna hantera och distribuera bollen snabbt, liksom att kunna se det bästa pass att göra och tillgängliga alternativ.

2 Förbättra din kondition. En viktig del av att vara ett centrum är förmågan att se skillnaden i raden av spelare och göra brytningen går igenom för att åstadkomma försöka rankade positioner. Att arbeta på din kondition samt styrka kommer att hjälpa dig att fatta bättre raster och kunna kasta bort tacklers som du försöker tränga sig igenom.

3 Arbetet med din sparkar. Sparkar är en viktig del av rugby spelet i förmågan att föra bollen och spela fram eller att hitta extra utrymme för lek. Öva att bedöma hur långt du ska sparka det liksom tekniker för riktningskontroll. Öva din droppe sparkar för den händelse att du har en möjlighet att göra ett drop-mål. Syftar till att förbättra ditt avstånd och styr.

4 Öva din tackling. Ett centrum roll är inte bara i brott. Du bör kunna ta itu med alla motståndare försöker att bryta igenom raderna och också känna till att hålla bollen när du går till marken tills stöd framåt spelarna dit för att hjälpa dig. Träna på att använda tackla väskor och ruck och maul scenarier med resten av laget för att hjälpa din utveckling inom detta område.