XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Användning av vitlök mot svamp

Användningen av vitlök för behandling av svampinfektioner är en huskur, och det är ofta det enda effektiva behandlingen för svamp instängd i svårtillgängliga områden, t.ex. i nagelbädden. James Duke, författare till "Dr hertigens Viktiga Örter 13 Vital örter du behöver Sjukdoms Proof din kropp, öka din energi, Förläng ditt liv", säger att läkare ofta inte kan behandla svamp på naglarna framgångsrikt eftersom typiska behandlingar inte kan tränga nagelbädden för att nå det drabbade området. Vitlök är en naturlig antifungal, och du kan använda den på ett område som drabbats av svamp.

Steg 1

Applicera varm fuktig värme som påverkas av svamp område. Detta öppnar porerna och lockar svampen till ytan. Svamp trivs i varma, fuktiga områden. Kompressen attraherar svampen till ytan av huden så behandlingen är mer potent och effektivt.

Steg 2

Applicera en klyfta mosade vitlök i mitten av en bit gasväv. För stortån område använder en 4-gånger-4 bit gasväv. För mindre tårna, använda en mindre bit.

steg 3

Täck bit gasväv med en annan bit gasväv av samma storlek. De två bitar av gasväv kommer smörgås vitlöksklyftan.

steg 4

Tejpa de öppna sidorna av gasväv stängd med första hjälpen tejp. Då fästa gasväv till tå eller drabbade området.

steg 5

Avlägsna förbandet varje tre till fem timmar och ersätta med en ren förband. Återanvänd inte vitlöksklyftan för en ny dressing. Använd endast nyligen mosade vitlök för varje förband.

steg 6

Ät en klyfta färsk vitlök om dagen för att fälla svampen, så att du kan döda den från insidan och utsidan. Medan en vitlöksklyfta mot svampangrepp kan vara tillräckligt för att bli av med infektionen, äta vitlök ger behandlingen mer styrka. Genom att ta vitlök internt och tillämpa den externt, kan du bli av med svampen genom att göra det svårt för den att överleva och spridas enligt Gayle Alleman, författare till "helande kraft vitlök, vinäger, och olivolja."

varningar

  • Om du har en infektion som orsakar kräkningar, feber, muskelsvaghet eller andnöd, kontakta läkare omedelbart.
  • Allergiska reaktioner kan förekomma hos vissa personer när man använder vitlök svamp. Biverkningar kan inkludera utslag, klåda, nässelutslag, feber och andningssvårigheter. Om detta händer dig, ta bort vitlöksdressing och kontakta din läkare.

Saker du behöver

  • varm komprimera
  • gasväv
  • Vitlöksklyfta
  • Första hjälpen tejp