XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du tror att vassleproteinbars oundvikligen smakar kalkhaltig och brutto, tänk om. Flera av de bästa vassle utökad barer på marknaden ger inte bara en dos av protein, men också en munfull läcker godhet. Äta barer som innehåller vassleprotein kan hjälpa idrottare, kroppsbyggare och fitness entusiaster genom grenkedjade aminosyror som främjar viktkontroll, muskeltillväxt och fettförbränning, förklarar McKinley Health Center vid University of Illinois i Urbana-Champaign.

Solo Protein Bar

Innan trycka på gym för en intensiv våg av motion, "Hälsa" tidningen rekommenderar att äta en SoLo protein bar. Tidningen granskade flera protein barer, står för ingredienser, pris och smaker, och konstaterar att Solo produkter innehåller en optimal balans mellan protein och kolhydrater för en "fördröjd frigörelse av energi." Företagets fem bar smaker, inklusive en mynta bar och en chokladkaka, alla använder sin egen proteinblandning bestående av vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat och sojabaserad protein i storleksordningen 11 g per bar.

Supreme Protein Carb Conscious

När du skur en närbutik försöker Sug på karamellen "Män Fitness" tidningen antyder Supreme Protein protein bar som en välsmakande, sug-uppfyller alternativ till godis. Företaget erbjuder sju smaker, inklusive choklad karamell och kakor "n" grädde. Den fullstor, 96 g version av varje smak innehåller 30 g av bolagets högsta proteinblandning, tillverkad av vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat och mjölkproteinisolat, plus mer vassleprotein i chokladöverdrag i förekommande fall.

Luna Protein chokladjordnötsmör

"Hälsa" tidningen som heter Luna chokladkaka en av de bästa energikakor på marknaden, rapporterar att den "inte har en" energi bar "smak." Det kan bero på en kakaobeläggning omger en nougat center - som liknar en traditionell chokladkaka. Luna barens 12 g protein kommer från sojaproteinisolat och vassleproteinkoncentrat.

Promax 70 Bar

70 Bar från Promax vann "Gear of the Day" från redaktörerna för "Cykel" tidningen, som älskade sin låga kalori och prisade dess smaker, bland annat choklad fudge och jordnötssmör choklad. Dess 18 g protein kommer från en egen Promax proteinblandning gjord av sojaprotein och vassleproteinkoncentrat.