XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

bli av med pormaskar - Funderar du på att förebygga och bli av med pormaskar? Denna artikel kommer först att visa dig hur man kan bli några pormaskar du har och förhindra framtida sådana från att visas.

Instruktioner

1 Innan vi går in hur man kan förebygga och bli av med pormaskar du bör veta vad de är. En blackout inträffar när smuts och olja blir igensatt i en persons porer. Smuts och olja bosätta sig i huden (normalt i ansiktet) orsakar pore att se svart (aka blackhead).

2 Det första vi behöver göra är att bli av med pormaskar du för närvarande har. Detta kan göras med hjälp av en varm trasa och fingrarna. Värm en tvättlapp med vatten och placera den på ditt ansikte i 8-10 minuter. Du man måste värma duken med vatten flera olika tidpunkter för att hålla en bra temperatur. Efter 10 minuter när ansiktet blir varm och fuktig vidare genom att klämma fingrarna på varje blackhead du ser. Undvik att använda naglarna om möjligt eftersom det kan skada huden.

3 För att förhindra pormaskar du behöver för att köpa en daglig ansiktstvätt och exfolierar dagligen. De i puberteten eller som befinner sig i en miljö där deras hud blir smutsig lätt ska tvätta 3-4 gånger dagligen. Detta gör att döda hudceller, olja och smuts som orsakar pormaskar tas bort och förhindra framtida blackhead händelser.

Blackhead borttagningsmedel kan hittas på:
http://stought.com/prevent pimples.html

Tips

  • Det rekommenderas att du inte använder blackhead remover plåstret. Även effektivt det kan ta bort frisk hud och dra pormaskar som inte är redo att komma ut orsakar mer infektion. Det bästa och säkraste sättet att bli av med pormaskar är varm trasa metod som nämns ovan.