XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du har en lång sjukhusvistelse, kan granska räkningar kännas överväldigande. Men revision sjukhusräkningar är värd din tid eftersom det ibland räkningarna innehåller fel som verkligen kan lägga upp. Och om du avsätta ett litet block av tid varje dag, kommer du att göras på nolltid.

Instruktioner

1 Be dina räkningar. Till att börja revisionsprocessen, bör du begära kopior av räkningar från både sjukhus och försäkringsbolaget. Detta kommer att ge dig de handlingar som behövs för att söka efter fel.

2 Kontrollera dubbla avgifter. Specificera varje faktura och se till att du inte har varit dubbel-debiteras för samma tjänster. Kontrollera även kostnader för varor och medicinering för att utesluta problem.

3 Granska dagar tillbringade på sjukhuset. Dubbelkolla antalet dagar du spenderat på sjukhuset för att säkerställa noggrannheten. Även om sjukhuset debiterar dig för dagen för utsläpp begära denna avgift hävas. De flesta sjukhus debiterar dig inte för denna dag.

4 Kontrollera ditt rum klassificering. Ibland sjukhus kommer att göra misstaget att debitera dig för ett privat rum när du var faktiskt i en dubbel. Kontrollera ditt rum klassificering för att undvika detta misstag.

5 Kontrollera medicinering avgifter. Ibland får du ett generiskt läkemedel, men sjukhuset tar betalt för en märkesvaror läkemedel. Detta är ett kodningsfelet som kan vara dyra.

6 Kontrollera för tjänster som ställdes in. Om du läkare hade planerat att göra en tjänst, och sedan avbröts, se till att du inte debiteras för detta. Ibland faktureringsavgiften inte kommer att få avbryts.

Tips

  • Du har laglig rätt till kopior av dina räkningar. Om du har svårt att få kopior av dina räkningar, minns du har laglig rätt till dessa dokument.
  • Förhandla dyra räkningar. Om du har ett lagförslag som är helt dyr, är det dags att förhandla. Som regel kan du normalt minska räkningen med 30 till 50 procent. Detta är en bra affär för sjukhuset eftersom de inte kommer att behöva anlita en advokat.