XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man använder borsyra för en svampinfektion

Svampinfektion är en vanlig gynekologisk problem som de flesta kvinnor upplever någon gång i livet. Symptomen är vanligtvis relativt lindriga och i allmänhet innefattar klåda, irritation eller förbränning av vulva, enligt University of Wisconsin Health Services. Detta är typiskt åtföljs av en vitaktig flytningar och kan ibland innebära smärta vid samlag och brännande vid urinering. En vanlig behandling för svampinfektion är borsyra, enligt RevolutionHealth.com. Det har både svampdödande och antivirala egenskaper och är säker och effektiv när den används på rätt sätt. Du kan köpa borsyra och gelkapslar på de flesta apotek och göra egna vaginala suppositorier.

Steg 1

Fyll storlek 00 gelatinkapslar med ca 600 mg borsyra, som rekommenderas av RevolutionHealth.com. Du kan också köpa förfyllda borsyra kapslar, men de måste vara gelatinkapslar så utsidan kommer att upplösas i slidan och släpp borsyra.

Steg 2

Sätt en kapsel i slidan vid sänggåendet - två om du behandlar en återkommande infektion.

steg 3

Fortsätt att föra in borsyra kapslarna tills infektionen försvinner. Om behandling återkommande infektioner, ta borsyra kapslar två gånger i veckan under sex månader till ett år.

varningar

  • Borsyra är giftig när konsumeras oralt. Svälj inte det.
  • Inte ge borsyra till barn.
  • Använd inte borsyra om du är gravid.
  • Placera inte borsyra på ett öppet sår.

Saker du behöver

  • Borsyra
  • Gelkapslar (storlek 00)