XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger muskler snabbt på gym


Att bygga muskeltonus snabbt och effektivt på ett sunt sätt är nyckeln när du bor i form. För att bygga muskler snabbt på gymmet, måste du balansera din träning och kost. När du använder nog av din lagrat fett som energikälla, du inte bara gå ner i vikt, men också öka ämnesomsättningen, bränna fett och öka muskelmassan. Välj ett par muskelbyggande träningspass rutiner som fungerar bra för dig och fokusera på dem för olika delar av kroppen.

Instruktioner

1 Införliva mer magert kött och fisk i din kost. Magert kött innehåller näringsämnen som stimulerar muskeltillväxt. Detta hjälper dig att få muskelmassa när det balanseras ut med en bra kost och konsekvent muskelbyggande rutin. Lax och annan fisk leverans omega fettsyror som gör att dina muskler att absorbera flera aminosyror.

2 Införliva andra muskel massa byggnad proteiner, tillsammans med lösliga fibrer, flavonoider och omega-3-fettsyror i kosten. Detta inkluderar befästa ägg, baljväxter, vitlök, lök, purjolök, musslor och ostron.

3 Upprätta ett träningsprogram. Välj sammansatta övningar för att främja muskelfibertillväxt. Undvik aerobics eftersom de stunt optimal muskeltillväxt. Fokus på tyngdlyftning för alla framstående kroppsdelar, som armar, mage, axlar, ben och bröst.

4 Håll din träning rutin fast och intensiv, verkställande cirka 15 repetitioner för varje muskelgrupp under din rutin. Gör varje uppsättning till utmattning, eftersom detta är det bästa sättet att bygga muskler snabbt. Rotera varje träningspass varje vecka för att fokusera på alla muskelgrupper jämnt.

5 Investera i kosttillskott, i samråd med en läkare. Kosttillskott som innehåller gluatamin, grenade aminosyror och kreatin kan bidra till att öka muskelmassan, men inte alla tillskott är säkra för alla individer.