XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Celebrity Diet Tips


De flesta kändisar kost och motion på grund av sitt yrke. Även om de flesta människor inte har personliga tränare eller en-mot-en danslektioner, är det möjligt att komma med liknande träning och kostvanor för att gå ner i vikt. Kate Gosselin, Kelly Osbourne, Kim Kardashian och Beyonce Knowles har alla delade sina kändis kost tips med tidningar. Kändisar begränsa kalorier, äta rena livsmedel och konsekvent utöva.

Kate Gosselin

Kate Gosselin kändis diet tips är att äta ekologiska livsmedel. Hon gick ner i vikt genom att dansa på tv-serien "Dancing with the Stars", men sedan tog sin kondition till nästa nivå genom att köra. Gosselin berättade "People" magazine hon planerar att arbeta upp till att köra 10 miles tre gånger i veckan. Hennes andra kost tips är att äta en fiberrik spannmål till frukost och sedan hålla den kolhydrat resten av dagen. Hennes gå till mat inkluderar grillad kyckling med en sallad eller ugnsbakad fisk, hummus, äggvita med fetaost, mandel, solrosfrön och riskakor med jordnötssmör.

Kelly Osbourne

Kelly Obsourne också förlorat vikt medan utbildning för "Dansa med stjärnorna." Hon berättade "People" magazine att hon gör Pilates och en halvtimme av hjärt en dag. Osbourne gav upp kolsyrade drycker, använder en kontrollerad mängd och började göra bättre val av livsmedel. En annan Osbourne viktminskning Hemligheten är att äta en liten bit av något som inte har några kolhydrater och inget socker innan hon går till sängs.

Kim Kardashian

Kim Kardashian har en personlig tränare som vägleder henne genom minst tre pass i veckan. Kardashian sade hon ibland fungerar fyra eller fem gånger i veckan. Hennes fitness hemligheter inkluderar körs på löpbandet i 30 minuter och därefter lyfta vikter under 30 minuter. Hon utför även benlyft, utfall, knäböj och magövningar. Kardashian äter mycket protein och inte mycket godis eller skräpmat. Hon dricker sällan kolsyrade drycker och praktiserar en kontrollerad. En Kardashian kändis diet tips är att sluta äta efter 07:00

Beyonce Knowles

Beyonce Knowles är känd för att ha varit på Master Rengör eller lönnsirap kost snabbt för snabb viktminskning för en roll. Men äter hon vanligtvis riktig mat inklusive en hel del gröna grönsaker. Knowles följer ett lågt kaloriinnehåll, låg fetthalt och låg Carb diet. Hon undviker rött kött, bröd och alkohol. Förutom dans, Knowles "pass löpning och intervallträning. Hon arbetar ut fem gånger i veckan, ofta sätta i en halvtimme av cardio och 45 minuter med fria vikter.