XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Golf Grip Lösningsmedels Alternatives


Åter gripande dina golfklubbor kan vara en mödosam uppgift, men då och då det är nödvändigt. Om du planerar att åter grepp dina egna golfklubbor, är det en sak du inte vill göra köra hela vägen till en golf pro shop bara för att köpa några golf grepp lösningsmedel som du antagligen kan hitta i ditt garage någonstans. Du skulle bli förvånad över att veta hur många alternativ till golf grepp lösningsmedel råkar vara vanliga hushållsartiklar; några av dem är ännu säkrare än traditionella golf grepp lösningsmedel. Dessutom finns det andra alternativ till att använda golf grepp lösningsmedel alls.

Tändvätska

Ett alternativ till affären golf grepp lösningsmedel är tändvätska, som råkar vara mycket liknar vad golf grepp lösningsmedel faktiskt är. Tändvätska, dock är den giftigaste och farligaste typen av golf grepp lösningsmedel alternativ du kan välja. Även om det fungerar bra, kan du letar efter en annan ersättning som är mindre skadliga. Om du väljer att använda en gammal burk Zippo tändvätska du sitter runt garaget, se till att åter grepp dina golfklubbor i en väl ventilerad arbetsplats avstånd från öppen eld.

Nagellacks bortagning

En enastående substitut golf grepp lösningsmedel är nagellacksremover. Den viktigaste ingrediensen i nagellacksborttagare är aceton, så det betyder att du kan använda thinner lika lätt som du kan använda nagellack remover. Aceton är mindre giftig än de flesta golf grepp lösningsmedel och definitivt mindre brandfarligt, men rök kan vara lika farligt, så se till att åter grepp dina golfklubbor i en väl ventilerad plats och undvika röka cigaretter och alla öppna lågor.

mineralterpentin

Lacknafta fungerar också bra som en alternativ golf grepp lösningsmedel. En mild form av petroleumdestillat, lacknafta är mycket mindre flyktiga och giftiga än antingen tändvätska eller aceton. Används för att avfetta och ren maskindelar och ta bort färgen från målarpenslar, lacknafta är ett hälsosammare alternativ till andra lösningsmedel som terpentin. Det finns också en luktfri form av mineralterpentin som haft aromatiska lösningsmedlen avlägsnades. Även om du använder luktfri form av lacknafta, vara säker på att arbeta i en väl ventilerad arbetsyta med inga öppna lågor.

Vattenbaserade grepptejp

Ett annat alternativ till golf grepp lösningsmedel är att helt tänka utanför boxen och använda vattenbaserade grepptejp. Denna typ av grepptejp är lite dyrare, men tar bort behovet av någon form av lösningsmedel, eftersom bandet är vattenaktiverat. Stegen för åter gripande är densamma, förutom att du använder vanligt vatten där du normalt skulle använda lösningsmedel. Ingenting är mindre giftig än vatten, så det är ett bra substitut för att använda golf grepp lösningsmedel.