XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man förhandla för läkarbesök om du har någon försäkring


En enkel resa till läkare kan vara svårt, och dyrt, om du inte har sjukförsäkring. Medan de med sjukvårdspolitik på plats betala en förhandlats fram för de tjänster de får, de oförsäkrade betalar normalt en mycket högre takt. Som kan lämna de fattiga och oförsäkrade ytterligare i skuld. Men den goda nyheten är att du skulle kunna förhandla fram en lägre hastighet med din vårdgivare. Som CBS News rapporterade nyligen, vissa läkare kontor är villiga att förhandla, även erbjuda rabatter för patienter som betalar kontant vid köp av tjänsten.

Instruktioner

1 Ring din läkare kontor i förväg och fråga om det finns en rabatt program för patienter som betalar kontant vid köp av tjänsten. Många medicinska kontor och kliniker har redan inrättats kontant rabatt politik. Den medicinska kontor sparar på de administrativa kostnaderna i samband med fakturering och är ofta villiga att passera besparingarna på till patienter. Du kanske har bättre tur förhandlar med en läkare du vet, men du kanske kan förhandla fram ett lägre pris även med en ny leverantör.

2 Försök att ta reda på vad försäkringsbolagen betalar doktorn, och sedan förhandla din egen kontantpris därifrån. Om du har en gammal förklaring av förmåner eller EOB, från en gammal försäkringsgivare, dra ut och tittar på mängden försäkringsbolaget faktiskt betalade doktorn. EOB visar priset läkaren faktureras och vad försäkringsbolaget betalat. Chansen är det belopp som försäkringsbolaget betalade var betydligt lägre än det fakturerade beloppet.

3 Ta att EOB med dig till läkarmottagningen och använda den som hävstång för att förhandla om samma typ av affär för din räkning. Du kan påpeka att läkaren var tidigare beredd att acceptera en betydligt lägre betalning och att kontoret bör vara villiga att hedra denna kurs. Även om du inte får vilken grupp som förhandlats fram av försäkringsbolaget, är chansen att du kommer att gå därifrån med en betydande rabatt på fakturerade kostnader.

4 förhandla direkt med din läkare. ABC News rekommenderar att patienter förhandla direkt med sin läkare istället för att arbeta genom en sjuksköterska, front office eller faktureringsavdelning. Läkare är bekant med de olika faktureringsmetoder som används inom industrin, och de är i allmänhet mottagliga för patienter som behöver hjälp att betala sina medicinska räkningar.

5 Be om Medicare hastigheten, särskilt om du räknar med att behöva en hel del mottagningsbesök. Medicare hastigheten är vad regeringen betalar på uppdrag av Medicare mottagare, och det är betydligt lägre än den takt de flesta läkare ta betalt för ett kontor besök.