XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man håller Slim, Friska & amp; Unga med juice fasta

Juice fasta med frukt - bara förbrukar frukt- och grönsaksjuicer för ett par dagar - är ett bra sätt att hålla sig frisk och smal. Juice fasta bidrar också till att avgifta och rena kroppen från föroreningar och gifter. Med hjälp av ekologiska frukter och grönsaker innehåller mycket antioxidanter, vitaminer och mineraler kommer att ge de nödvändiga biokemikalier och viktiga enzymer när du är på en kort sikt fasta kost. Juice fasta kan också användas som en del av en viktminskning diet. konsultera alltid en läkare innan du påbörjar några alternativa eller naturläkemedel behandlingar eller dieter.

Steg 1

Hur man håller Slim, Friska & amp; Unga med juice fasta

Gör hög energi saft eller smoothies med färsk frukt under en juice snabbt. Köpa ekologiska frukter från en bondemarknad. Tvätta och tärningar frukter i bitar och juice dem i din mixer. Drick omedelbart eller kyla i kylen ett par timmar och servera med kvistar färska örter eller citronskivor. Använd frukt för energi och hälsa boosters och för att underlätta viktminskning dieter. Välj granatäpple, acai bär, blåbär och bananer. Dessa frukter innehåller fytonäringsämnen som fungerar som antioxidanter i cellerna för att förhindra cellskador.

Steg 2

Hur man håller Slim, Friska & amp; Unga med juice fasta

Dricka vete-gräs juicer. MayoClinic.com listar många fördelar med vetegräs eftersom det innehåller höga halter av multivitaminer och mineraler som magnesium, järn, aminosyror och klorofyll. De rika näringsinnehåll i anläggningen stärker immunförsvaret och ökar energi. Köp vete gräs på en bondemarknad eller hälsokostaffär som pulver, kosttillskott eller vätska. Tillsätt vete gräs till frukt smoothies eller hugga upp naturligt vetegräs och lägga till fruktjuice i en mixer.

steg 3

Hur man håller Slim, Friska & amp; Unga med juice fasta

Lägg protein till saften att ge en balanserad måltid under en juice snabbt. Blanda proteinpulver eller proteintillskott i den blandade saft eller smoothies. Alternativt lägga sojamjölk eller hackad färsk tofu till saft mix. Enligt National Sojabönor Research Laboratory, sojabönor har inget kolesterol och låg fetthalt.

varningar

  • Rådgör alltid med din läkare innan du försöker en ny diet för att vara säker på att du inte har ett tillstånd som skulle göra begränsningen mat eller fasta farliga för din hälsa.

tips

  • Håll nybakade juice i kylskåpet att kyla före servering.
  • Lägg kvistar av örter, såsom koriander, persilja eller basilika grönsaksjuicer för extra smak och arom.

Saker du behöver

  • frukt
  • Grönsaker
  • Blandare
  • sojaprotein~~POS=TRUNC