XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man reparerar Golf Cart Bromsar


Golfbil bromsar liknar bromsar på en bil. Efter att ha gett år av god service, golfbil bromsar behöver regelbunden reparation genom justering och rengöring. Justering och rengöring golf i kundvagnen bromsar är något som kan åstadkommas genom de flesta golfbil ägare. Golfbil bromsar kan repareras med hjälp av verktyg som finns i de flesta hem verkstäder och delar som kan erhållas från golfbil distributionsförsäljning centers eller beställas via Internet.

Instruktioner

1 Välj en plan yta såsom ett garage eller nivå uppfart. Placera stoppklossar framför och bakom framhjulen för att förhindra golfbil från att röra sig.

2 Placera en våning jack på baksidan av golfbil och lyft den bakre delen av golfbil i luften. Demontera båda bakhjulen från golfbil med en 3/4-tums hylsnyckel och Hylsnyckelsats.

3 Använd tryckluft för att rengöra bromsområdet. Använd sedan broms renare och trasor på hela bromsområdet för att avlägsna all jord eller smuts caked på bromsarna.

4 Justera bromsarna gjorts före mitten av 1990-talet genom att vrida justerskruven på bromstrumman. Bromsar görs före mitten av 1990-talet kräver tillfällig justering av ägaren. Denna justering görs genom att vrida på justeringsskruven tills bromstrumman rör lätt bromsskon.

5 Kontrollera automatisk justering på bromsarna som görs efter mitten av 1990-talet. Bromsar görs efter mitten av 1990-talet har självjusterade bromsar med hjälp av två fjädrar. Kontrollera att dessa fjädrar är intakta och anslutna och inte har glasburk lös på golfbanan. Om en fjäder är lös eller trasig, byt båda fjädrarna. Smörj alla rörliga delar med broms smörjmedel.

6 Montera bakhjulen tillbaka på golfbil. Testa bromsarna på en nivå område med olika hastigheter innan du använder bromsarna på en golfbana eller på kullar.

Tips

  • Använd alltid arbetshandskar vid arbete på mekanisk utrustning.