XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man rapporterar ett brott i Peoria, Arizona


Omfattar 176 kvadrat miles av Sonoraöknen och skryt statens näst största sjö, Peoria, Arizona, var listad som en av de "bästa platserna att bo" av Money Magazine under 2008. Med en befolkning på över 150.000 personer, har Peoria en ganska låg brottslighet. Risken personliga brott i denna stad är precis ovanför halv det nationella genomsnittet, och jämfört med resten av Arizona, de procentsatser som är ännu bättre. Trots den relativa säkerheten, brott inträffar fortfarande. När de gör, är det viktigt att förstå det rätta sättet att rapportera dem.

Instruktioner

1 Ring 9-1-1 om det är ett brott pågår eller en nödsituation. Lyssna på operatören, tillhandahålla all nödvändig information och lägger på luren först när samtalet har avslutats. Detta säkerställer att rätt departement och myndigheter meddelas och hjälper till att påskynda svaret processen.

2 Ring Peoria polisen direkt att rapportera brott mot människor, fordon stölder och trafikincidenter större ( http://www.peoriaaz.gov/content2.aspx?ID=14413 ). Brott mot människor omfattar våldsbrott, som misshandel och kidnappning och sexualbrott, såsom våldtäkt och ofredande. Bilstölder avser alla fordon, från bilar till släpvagnar till båtar. Större trafikincidenter inkluderar de i vilka skador resulte och de som involverar alkohol, droger eller annan olaglig verksamhet.

3 Rapport mindre allvarliga brott till Peoria polisen genom att ringa eller rapportering på nätet. Mindre allvarliga brott inkluderar inbrott, straff tillfogade skador på egendom, och trafikincidenter där inga skador inträffat och varken droger eller alkohol spelat en roll.

Att anmäla brott på nätet, styra din webbläsare till Peoria Police Department hemsida. Rulla musen över "Hur gör jag?" flik. När listrutan visas, dra markören över "Rapport" och sedan, i den andra listrutan, klicka på "brott". Läs informationen som kommer upp på Online Crime Reporting för att se till att brottet du vill rapportera matchar online-rapportering kriterier. Om den gör det, rulla längst ned på sidan och klicka på den blå "Fortsätt till Rapportinstruktioner" länken. Noga läsa instruktionerna innan du fyller i din rapport. De måste göras exakt enligt protokollet. När du har memorerat eller kopieras ner instruktionerna, klicka på "Fortsätt till rapportformulär." Fyll i all nödvändig information på nästa sida. Efter att ha fyllt i formuläret fullständigt, klicka på "Skicka rapport."