XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Fördelar med frystorkade Frukt & amp; Grönsaker

Frystorkning frukt och grönsaker innebär att ta bort alla deras vatteninnehåll, medan de är frysta och sedan justera trycket hos frystorken att fullständigt torka maten. Även om inte lika saftigt som färsk frukt och grönsaker, de frystorkade versioner har flera näringsmässiga fördelar. Frystorkade frukter och grönsaker har en annan smak än nya celler, men de kan vara ett snabbt och bekvämt sätt att äta massor av produkter och få många olika vitaminer och mineraler.

Bekväm

Frystorkade frukter och grönsaker är mycket lätt och är lätt att transportera. Många backpackers och vandrare är beroende av frystorkade frukter och grönsaker för en snabb energikick. De är lätta att äta, och frystorkning gör dem mindre än hela sin form, vilket gör det möjligt för resenärer att packa flera påsar på en gång. Frystorkade frukter och grönsaker är också bekvämt sätt att komplettera måltider, och de gör hälsosamma mellanmål för på språng också.

Långvarig

En annan fördel med frystorkad frukt och grönsaker är att de pågå under lång tid utan att gå unken. Vandrare och backpackers är beroende av frystorkade frukter och grönsaker när de är på resa som varar längre än en dag, eftersom de ger tillgång till näringsämnen i produkter utan att behöva oroa färska versioner går dåligt. Frystorkade frukter och grönsaker är också ett hälsosamt sätt att få dina produkter när du reser i flera dagar åt gången.

Emergency Food

Barbara Salsbury och Sandi Simmons rapport i sin bok "beredskaps Principles" som frystorkade livsmedel är hälsosamma val att inkludera i akuta förpackningar eftersom du inte behöver oroa sig för att de kommer att gå dåligt innan du behöver dem. Frystorkade frukter och grönsaker kan förvaras i bilen på långa resor i fall du bryter ner utan nära tillgång till butiker eller bensinstationer. Frystorkade frukter och grönsaker kan också lagras i stora mängder i städer eller tätorter som är mottagliga för orkaner, översvämningar eller tornados för att säkerställa att invånarna har tillgång till näringsrik mat under återhämtningsfasen. De kan också sändas till områden som drabbats av naturkatastrofer som ett sätt att erbjuda hjälp.

Näringsrik

Färska frukter och grönsaker innehåller ett brett spektrum av viktiga vitaminer och mineraler, och delar av dessa näringsämnen inte går förlorade i frystorkningsprocessen. Frystorkad produkter är också låg i kalorier. Många frystorkade versioner av din favorit frukt och grönsaker innehåller mycket C-vitamin, såsom paprika, som innehåller nästan 31 mg av detta näringsämne. Frystorkade frukter och grönsaker levererar också en hälsosam mängd fiber, betakaroten och kalium.