XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Donera Plasma i Bellevue, Washington


Donera plasma i Bellevue, tvätt., Kan rädda ett liv, och samtidigt ge dig lite extra pengar. Done plasma används för att skapa terapier för dödliga genetiska sjukdomar, och efterfrågan på plasma ofta större än tillgången. På grund av detta, plasma donation center erbjuder vanligtvis en kontant betalning till donatorer. De flesta friska individer kan donera plasma upp till två gånger i veckan, och det belopp som tas beror på personens vikt. Plasma är säker.

Instruktioner

1 Bestäm din behörighet att donera plasma. Du bör väga minst 110 pund., Vara 18 år eller äldre och fri från sjukdomar som kan överföras genom blod.

2 Planera ett möte på Puget Sound Blood Center genom att ringa 425-453-4011. Detta är den enda plasma centrum ligger i Bellevue, på 1021 112th Ave. NE, även om det finns andra i närliggande städer som Everett, Washington., Och Seattle.

3 för en god natts sömn och äta en hälsosam, välbalanserad middag kvällen före din donation. Drick minst åtta glas vatten i 24 timmar innan ditt besök för att hålla vätskenivåer upp.

4. Ät en hälsosam frukost ungefär en timme innan ditt besök.

5 kommer till din utnämning och fylla ut den nya givaren pappersarbete. Visa personalen ditt Social Security-kort och Washington state körkort som bevis för identifiering och hemvist.

6 Skicka den obligatoriska hälsokontroller. Detta innebär normalt en hälso frågeformulär och tester för vissa sjukdomar som är överförbara genom blod.

7 Följ sjuksköterskans instruktioner i samband med blodgivningen. Sjuksköterskan kommer att instruera dig att sitta eller ligga ner och kommer att placera en nål i en arm för att avlägsna plasma och en i den andra armen för att återställa blodkomponenter andra än plasma till din kropp. Den faktiska donation tar cirka 90 minuter.

8 Njut av mellanmål tillhandahålls efter din donation och vila minst 10 minuter i den post-donation väntrummet. Äta omedelbart efter donera plasma förhindrar trötthet och hjälper din kropp börjar regenere plasma.

9 Kolla in och få betalt för din donation. Betalning sker normalt i $ 20 till $ 30, men kan vara högre för personer med sällsynta blodgrupper.