XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Turneringar är ett utmärkt sätt för lag och idrottare att tävla och bestämma starkaste laget. Att sätta upp en turnering kan verka som en svår uppgift, men det finns några viktiga steg du kan vidta för att korrekt ställa in en turnering. Oavsett vilken typ av spel eller sport turneringen är avsedd för de principer för att inrätta en turnering förblir desamma.

Instruktioner

1 Bestäm hur många konsoler eller divisioner kommer att delta i turneringen. För att göra detta, ta reda på hur många lag kommer att delta i turneringen. Om du har ett litet antal lag är inblandade (05:56), kan du ställa in två konsoler. Om du har ett större antal, kanske du vill ställa in fyra eller sex konsoler. Du bör alltid ha ett jämnt antal konsoler.

2 Skapa en tom konsol som du kommer att fylla ut med lag. När du har fastställt hur många konsoler och antalet lag som kommer att delta, kommer du att kunna skapa en tom fäste mall.

3 Slumpmässigt matcha lag mot varandra. Ett enkelt sätt att göra detta är att placera varje lag namn i en hatt och slumpmässigt dra ut två lag i taget och fylla den tomma hållaren.

4 Ställ datum och tider för varje schemalagd match. Du kan behöva utrymme ut spel mer beroende på hur många platser du måste spela spelen.

5 Advance vinnare efter varje match. Vinnarna från varje match ska spela mot varandra tills slutligen finns det en vinnare av turneringen.