XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kliniska studier

Herbalife produkter är tänkt att hjälpa till med viktminskning, och är kliniskt visat sig vara effektiva för personer som kompletterar måltider med Formel 1-shakes. Studier har visat att resultaten för viktminskning hos deltagarna var signifikanta och mer effektiv än traditionella bantning metoder, såsom att skära kalorier. Se Resurser för mer information.

ingredienser

Herbalife kombinerar en mängd naturliga ingredienser för att skapa sin formel för viktminskning. Vassleprotein (som vanligen används av kroppsbyggare och idrottare för att snabba muskelutveckling) och kaliumklorid (som används i sportdrycker för att ersätta elektrolyter förlorade genom motion) kan främja muskel samtidigt som näring och fylla på kroppen. Tillsatta fibrer som finns i bönor, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter kan ge dieters en kant genom att låta dem att känna full under långa perioder. Antioxidanter och omega 3-fettsyror kan bidra till förbättrad immunsystemets funktion, medan andra viktiga näringsämnen såsom vitamin C och flavonoider gör Herbalife välbalanserad och tillräcklig för måltidsersättning. För en fullständig lista över ingredienser, se Resurser.

Energi

Extrakt av Ginkgo biloba (används för att förbättra blodflödet och förbättra vakenhet) och koffein är två komponenter som ingår i Herbalife formel som kan ge dieters ett uppsving. Den förbättrade energi kan hjälpa dieters med att uppnå träningsmål och hjälpa dem att bli mer aktiva och därmed påskynda viktminskning.

bekvämlighet

Många amerikaner söker efter en snabb bite i sina snabba livsstil. De tar drive-thru hamburgare och feta stekt mat på språng eftersom friska hemlagad mat är inte lika tillgängliga. Studier har visat att underlätta för dieten skakar när de används som måltidsersättningar är ett praktiskt alternativ till en ohälsosam måltid. Se Resurser för mer information.