XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att delta i en University of Michigan fotbollsmatch


Michigan Stadium. "Big House". Kapacitet: 107, 501. hem för seger programmet i college fotboll historia. Om du aldrig har varit, här är vad du behöver veta.

Instruktioner

Hur att delta i en University of Michigan fotbollsmatch

1 Vakna tidigt. Spel på Big House spelas vanligtvis vid middagstid, och spelet dags parterna påbörjas omkring 07:00 så att du är uppe tidigt och redo att gå!

2 Steg utanför och kolla vädret. Om det är början av september bör det vara varmt nog för en t-shirt. Om det är November men kommer du sannolikt att bära en tung tröja eftersom det blir mycket kallt i Ann Arbor.

3 Se till att du bär majs (gul) och / eller blått! De är de Michigan färger och om du är ett riktigt fan, det är vad du måste bära. Vissa spel betecknas "outs majs," där alla fans uppmanas att bära majs. Du vill inte vara den enda som bär en annan färg. Det finns gott om butiker på campus för att köpa Michigan redskap (Steve och Barrys på State Street är en av de bästa).

4 Få till arenan tidigt (ett par timmar före avspark) och njuta av en Michigan fotboll bakluckan. Eftersom det är den största fotbollsstadion i landet, det finns gott om människor att äta och dricka med innan matchen. Fläktar bakluckan på parkeringen samt på universitetets golfbanan.

5 Väl inne i arenan, se till att du är högt. Det hjälper att veta kampen låten, "The Victors," en av de mest kända kampen låtar i landet. Pumpa din första medan skrika "Hail!" och få högt när det andra laget har bollen.

6 Blötlägg i upplevelsen av att vara en del av den största publiken tittar på ett college fotbollsmatch i landet.