XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Felsökning löpband Walking Machines


Löpband är en mycket populär träningsredskap finns inne många hem. Precis som alla mekaniska motion objekt, löpband kräver ibland underhåll eller reparation när de inte fungerar korrekt. Det är dock viktigt att avgöra vad som är fel med enheten innan du börjar reparationer. Felsökning löpbandet ger dig möjlighet att slutföra en hem reparation på utan att spendera stora pengar på en reparation person.

Instruktioner

1 Slå på löpbandet på. Ställa in den på en låg hastighet och titta på banan för att se till att det rör sig korrekt. Om spåret blir hängd, kan det finnas ett objekt att blockera dess rörelse eller remmen kan skadas. Steg på banan, vanligen en gummimatta, för att se om den behöver smörjas. Om applicera vikt bandet orsakar väg att sluta röra sig, då det kommer att behöva skärpas eller smörjas. Följ tillverkarens instruktioner för att göra detta.

2 Se till att bältet är korrekt centrerad. Om bältet inte är monterad på maskinen på rätt sätt, kan det gnugga sidorna av metall eller plast på löpbandet och orsaka rivning. Den kommer att behöva bytas ut om det slits eftersom dess hållbarhet kommer att vara i fråga. Reparations bälten kan köpas via löpband tillverkare.

3 Lyssna på löpband motorn medan den är igång. Försök att plocka upp några udda ljud som vanligtvis inte avges från enheten. Även titta efter tecken på rök eller lukten av rök. Detta innebär vanligtvis att det är ett mekaniskt problem. Däremot kan en luktar bränt också vara gummi gnugga upp mot en del av löpbandet orsakar friktion. Om problemet inte är bältet rökning, kan det vara klokt att undersöka ersätta motorn. Koppla bältet med en skruvmejsel och titta inuti motorn för att se om någon skada har uppstått.

4 Byt motorn. Ett löpband som inte fungerar alls kan kräva motorbyte. En bränd krets eller motor kommer att orsaka ett löpband misslyckas mekaniskt. Dessutom skulle driva ett löpband som är ungefär redo att dö orsaka en liten brand.

Tips

  • Dra alltid ur löpbandet innan några mekaniska eller elektriska reparationer.