XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Fluorid gratis vatten på flaska


Debatten fortsätter om tillsättning av fluor i dricksvattnet under de senaste åren. Medan tillsatsen av fluorid var en gång uppfattas som en folkhälso prestation i att skydda människor mot karies, nu ett antal negativa hälsoeffekter verkar vara kopplat till intag av fluor, enligt Dr Ted Schettler, en vetenskap chef för Science och miljömedicin Network. Om du är orolig för närvaron av fluorid i vatten, det finns sätt att säkerställa att du får fluoridfritt vatten på flaska.

Instruktioner

1 Logga in på datorn och upprätta en Internet-anslutning. Gå till Natural Resources Defense Council webbplats.

2 Bläddra igenom listan med märken av buteljerat vatten och titta noga på diagrammet. Enligt '' miljögifts och nivå Found "avsnittet titt under '' Övrigt. '' Du bör hitta nivån av fluor som finns i delar per miljon (ppm).

3 Ring vatten tillverkarens telefonnummer om du vill kontrollera sådan information eller om fluoridhalt finns inte tillgängligt för ett visst märke. Sådan information bör vara lätt tillgänglig för kundtjänst svarar i telefon.

4 Handla för fluoridfria eller reducerad fluorid vatten på flaska. Några av dessa märken finns i butiker, medan du måste köpa andra online.

Tips

  • Fluoridhalter i vatten på flaska kan variera kraftigt från ett märke till en annan.
  • Fluorid Alert rekommenderar vatten på flaska med mindre än 0,1 ppm fluorid.
  • Den amerikanska Food and Drug Administration kräver inte tappnings att lista fluoridhalten i deras vatten.
  • Installera ett filter för omvänd osmos är ett annat sätt för att avlägsna fluorid från vatten.
  • Det är svårt att hitta helt fluoridfritt vatten på flaska.
  • Undvik Trinity Springs källvatten. Detta märke av vatten, baserat i Idaho, har höga halter av naturligt förekommande fluor (ca 4 ppm) i dess vatten.