XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man får bläck Av en övning boll


En stor, rund träningsboll ger extra utmaning och variation till någon träning rutin. Arbeta ut med en övning boll förbättrar hållning ökar kärna styrka och förbättrar balansen. Tillverkarna rekommenderar rengöring en övning boll med ljummet vatten för att hålla bollen rent och fritt från skräp och fläckar. Bläck fläckar kan vara särskilt svåra att avlägsna på en övning boll. Men aldrig starka slipmedel, som pulver rengöringsmedel på bollen för att undvika skador på ytan.

Instruktioner

1 Fukta en pappershandduk med varmt vatten och tillsätt några droppar diskmedel. Försiktigt gnugga fläcken med tvål pappershandduk för att avlägsna fläcken. Upprepa tills fläcken tas bort.

2 Mätta en bomullstuss med tvättsprit och försiktigt gnugga bläckfläck. Om du tycker att bläckfläck tidigt nog, kanske du kan använda alkohol ensam att ta bort fläcken. Gnid fläcken medurs och sedan moturs med en mild cirkel skura rörelse. Upprepa vid behov.

3 Applicera vit pasta-stil tandkräm till en fuktig bomullstuss eller en bit av fuktig pappershandduk. gnugga försiktigt bläckfläck i cirkulära rörelser. Gnid försiktigt och inte skrubba kulans yta. Gnugga medurs för att ta bort så mycket bläck som möjligt. Kasta och använd en andra fuktig bomullstuss eller fuktig pappershandduk med lite tandkräm och gnid moturs för att ta bort så mycket av bläckfläck som möjligt. Rengör med fuktig trasa. Upprepa vid behov.

4 Använda icke-acetat nagellacksremover att lyfta bläckfläck som en sista utväg. Nagellacksborttagare kan vara hårda och kan skada ytan på kulan. Fukta en bomullstuss med vissa icke-acetat nagellacksremover och gnugga fläcken försiktigt. Torka omedelbart med en bomullstuss fuktad med rent vatten. Torka med en pappershandduk och upprepa om det behövs.

Tips

  • Kontrollera din omgivning för smuts, skräp och vassa föremål innan du använder en övning boll.
  • Tvätta träningsbollar med varmt vatten och diskmedel efter varje användning för att avlägsna svett. Skölj i rent vatten och torka ordentligt innan lagring.
  • Var försiktig när du använder nagellacksremover på ytan av en övning boll. Det kan skada ytan om de lämnas på fläcken för länge.