XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa lockar för lek Bass

Översikt

Lektiden för bas kan vara främsta säsong för fiske. Under början av våren, kommer manliga och kvinnliga bass häckar i grundare, varmare vatten, lek nästa generation. Eftersom bas är ovilliga att lämna sina bon under denna period, har basen fiskaren att presentera irriterad beten för att få basen att flytta från sängen och foder. Beten har att erbjuda vassa krokar för att övervinna den naturliga basen lek beteende gripa ett lockbete och bara spotta ut att bli av med en upplevd hot mot boet.

Mjukplast lockar

Plast maskar, larver, kräftor, grodor och insekter är några av de bästa typerna av beten att kasta på lekplatser bon. Välj plast maskar genom att färga, fastkilad vid färgning av vattnet runt sängar. Om vattnet är grumligt, luta mot varmare färger som rosa, lime och gula. Försök plast beten med inbäddade doftegenskaper eller behandla dina plast lockar med spritz-on doft produkter.

Spinner balterna

Spinner beten kommer att vara effektiva på större bas i synnerhet. Använd en spin gjutning rulle för att kirurgiskt plopp en spinnare bete riggade med en ljust färgad kjol och en extra skvätt fläsksvål - precis bakom ett häckningsområde, sedan hämta lure långsamt tvärs över basen "veranda. Stora Lunkers bör vara tillräckligt irriterad på störningen att träffa spinnaren. Om du har tagit sig tid att slipa kroken, bör du vara i tur.

Färgglada Jigs

Jiggar är kortare än spinner beten och har mer lister. Prova flera kjol färger för att hitta den kombination av lek bas är intresserad av. Lägg fläsksvål eller en kort plast grub till kroken för ytterligare intresse.

vev beten

Shad och andra små fiskar är en stapelvara i basen kosten. Under lek, när stora bas i huvudsak fastnat gör vakttjänst i häckningsområden, kan de hunger efter ett mellanmål som ser ut som en Shad. Prova olika vev beten, med skedar och utan, som presenterar en intressant shad utseende och handling.

Rattler Beten

Vev beten som har speciella ljudproducerande egenskaper, rattlers, kan också vara mycket effektiva när det gäller coaxing bas av sina bon. Dra en skallerorm över toppen av en lekplats flera gånger och se om de "grytor och pannor" skramlande effekt griper intresse häckande Lunkers.

Betydelsen av Presentation

Oavsett lura dig använda, har din presentation att vara plats på för lek förhållanden. Basen "första prioritet kommer att vara i utstötning någon inkräktare i boet området. Äta kommer sekund. Använd de skarpaste krokar för att öka dina chanser att fastna en bas som har kommit ut bara för att jaga bort en inkräktare. Basen kommer att suga lockbetet i munnen och sedan spotta ut det nästan omedelbart. En kraftig krok på slutet av varje drag kommer att öka oddsen till din fördel.