XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nitro Snowboards anses vara en av de främsta snowboardvaruleverantörer i branschen. Med ett starkt team av professionella snowboardåkare att backa sin produkt, är detta stor spridning snowboard varumärke populär bland cyklister i hela världen.

Historia

Nitro Snowboards startades av två snowboardåkare som ville ta snowboard växel till en marknad som saknade kvalitet på varorna. Företaget öppnade sina dörrar i Seattle, Washington 1990.

typer

Nitrosnowboards finns i en mängd olika former och storlekar. Deras snowboard produktlinje omfattar Prolight, Blacklight, Wiig, Eero, Misfit, T1, T2, Team, Magnum, volym, Ripper, Pantera, Slash och sköld. Nitro snowboards finns i herr-, dam-, ungdom och barnens modeller.

Funktioner

De snowboards är utformade för att ge styrka och optimal känsla och flex. Materialen är också konstruerade för att tillåta snowboardåkare att vända ansträngning, sprida energi och minska svingvikten.

Identifiering

Alla Nitro snowboard modellerna är klassade baserat på en terräng och stil systemet. De fyra kategorierna är gata, park all terräng, all terräng och berg. Poängen kan klassificeras som perfekt, bra eller härkomst för varje kategori.

mål

Enligt företaget, målet med Nitro Snowboards är "att gå vidare sporten med produkter som är innovativa inom teknik, design och material, alltid vidga gränserna." Många genombrott och banbrytande design, såsom asymmetriska twin-tip och progressiv sido nedskärningar, är nyheterna i bolaget.

kända Ties

Nitro Snowboards har ett team av professionella snowboardåkare som sponsras av företaget. Laget består av både nationella och internationella gruppmedlemmar med representanter från flera länder som utgör den europeiska, nordamerikanska och internationella team. Dessutom har Nitro ett globalt team bestående av 10 professionella ryttare.

produkter

Förutom snowboards, Nitro säljer också snowboardskor och bindningar, ytterkläder, handskar, väskor och kläder. Nitro snowboard bindande division kallas Raiden Bindande division och företagets klädkollektion är märkt som L117.