XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kliniska prövningar kan läkemedelstillverkarna möjlighet att utvärdera produkter innan de söker godkännande från Food and Drug Administration. Dessa undersökningar varierar i omfattning och tidskrav för deltagare, så ersättning ibland erbjuds att kompensera olägenheter och visa uppskattning. Clinicaltrials.gov är en online-databas som sköts av amerikanska National Institutes of Health. Varje klinisk prövning som anges på webbplatsen innehåller detaljerna i studien, inklusive kvalifikationskrav och registreringsanvisningarna. Människor är intresserade av att hitta studier som ger ekonomisk ersättning kan söka i databasen och kontrollera betalningsplaner och mängder med studiesamordnare.

Instruktioner

1 Navigera till ClinicalTrials.gov och utföra en sökning efter några studier där du kan vara intresserad. Användarna har möjlighet att skriva i ett visst tillstånd och plats eller använda navigera en kategori för att söka i databasen. För att söka efter specifika tillstånd och plats, anger tillståndet i sökrutan följt av ordet "och" i versaler och staden där du bor. Till exempel, genom att skriva "diabetes och Chicago" i sökrutan hitta diabetesstudier i Chicago. Om det inte finns några aktuella listor för den specifika villkor, ange en annan tills du hittar prövningar i ditt område.

2 Välj en av de kliniska prövningar som för närvarande emot sökande, sedan läsa information som rör var och en av studierna i listan. Bestäm om du kvalificerar för deltagande i varje studie genom att läsa de krav som bokförts under varje klinisk prövning. Var och en av dessa kliniska prövningar krav är olika baserat omfattningen av undersökningen.

3 Gå till "Kontakter och information" delen av samma sida och ringa det telefonnummer som anges för varje försök. Tala med en representant som kommer att genomföra stödberättigande screening process, diskutera betalning erbjuds att delta, och schemalägga en lämplig tidpunkt och plats för dig att börja delta i den kliniska studien för ekonomisk ersättning. Var noga med att kontrollera betalningsbeloppet och schema med företrädaren så att du vet hur mycket att förvänta sig, och när.

4 Delta i den kliniska prövningen. Får betalt för ditt engagemang enligt betalningsplanen fastställts för denna studie. Till exempel, några försök betala varje gång du har en session med dem, medan andra kan hålla betalning fram till slutet av studien.

Tips

  • De biverkningar av testade under kliniska prövningar droger är inte alltid kända.
  • Inte alla kliniska prövningar har ekonomisk ersättning, så se till att diskutera betalningsbelopp med företrädaren när man talar med dem om din behörighet och utnämningen inställning.
  • Krav på engagemang för ersättning varje klinisk prövning varierar beroende på varje studie. Vissa kan betala på en daglig basis, medan andra tilldelar du ersättning endast efter slutförandet av studien.